صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 - 12:07   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 71صفحه نخست » اخبار ، یادداشت ها و مقالات برگزیدهدوشنبه، 20 اردیبهشت 1389 - 22:17
باز خوانی هفته نامه گویا مورخ 18/02/1387
نیم نگاهی به چهارسال نمایندگی ولی الله دینی
نیم نگاهی به چهارسال نمایندگی ولی الله دینی امروز بیستم اردیبهشت 1389 است برای موضوعی چند قطعه عکس لازم بود ، یادم آمد که هنوز تعدادی از عکسهایم را از زمان انتخابات دارم شب هنگام موقع برگشت به منزل به سراغ کیفی رفتم که یک سری از مدارک و نوشته هایم را از دوران مجلس در درون آن گذاشته بودم در لابلای مدارک چشمم به هفته نامه گویا به شماره چاپ 73 مورخ 18/02/87 افتاد ...
  

مطلبی تحت عنوان «نیم نگاهی به چهارسال نمایندگی ولی الله دینی»  توجهم را به خود جلب کرد ازتاریخ نگارش مطلب مذکور که در آستانه بازگشایی مجلس هشتم بود، دو سال می گذرد تا چشم باز کنیم دو سال دیگر نیز می گذرد !!

به نظرم رسید با درج دوباره این مطلب در این فضای آزاد اطلاع رسانی ، عملکرد چهارساله خودم را که آن زمان از دیدگاه یک نشریه محلی بیان گردیده است، درمعرض قضاوت افکار عمومی قراردهم تا شاید بتوان آنچه که به عنوان نقاط ضعف و آسیب اینجانب تلقی می شد با ترمیم ،بازسازی وتقویت (توسط کسانی که الان مسئولیت دارند )به نقاط قوت ،ترقی و تعالی شهر و دیارمان تبدیل نمود ،اینک عین مطلب را بدون هیچ کم و کاستی تقدیم می نمایم امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد:

ولی الله دینی نماینده ی جوان اهر و هریس در مجلس هفتم، علی رغم سن پایین و تجربه ی کم در حوزه مدیریتی، چهار سال تلاش کرد و کارنامه ی او پیش روی مردم است. فاصله ی اندک او با کاندیدای صدر جدول نشان می دهد که او با برنامه ریزی بهتر در انتخابات می توانست بار دیگر به مجلس راه یابد و ردیف کردن و صغری و کبری چیدن علل و عوامل شکست چندان معنادار نیست و اما این که نتوانست حداقل آرای 25 درصد شرکت کنندگان را کسب کند، ریشه در عوامل متعددی دارد که به عملکرد او دردوره نمایندگی و کارکرد رقبای او در تبلیغات بر می گردد.و از طرفی رفتار انتخاباتی مردم نیز نباید مورد غفلت قرار گیرد. چرا که پیش تر از او کاندیداهایی با عملکرد نه چندان مطلوب در دوره نمایندگی خود،بار دیگر مورد اقبال مردم قرار گرفتند و این از رموز جامعه شناختی مردم منطقه است.

اگر نیم نگاهی به مکاتبات دینی در چهارسال نمایندگی او داشته باشیم، به حق او را از این نظر نماینده ی پرتحرکی خواهیم یافت و هیچ منصفی نمی تواند نامه نگاری های او را که منجر به بازگشت دانشکده ی کشاورزی اهر از تبریز به این شهر آن هم پس از 12 سال نادیده بگیرد. هیچ منصفی نمی تواند تلاش های ایشان را در تحقق تأسیس آموزشکده فنی و حرفه ای که به نظر گره لاینحل داشت، نادیده بگیرد. او تمام نوبت نطق های پیش از دستور خود را انجام داد و مسائل مطروح در آن ها دارای اهمیت بودند. به ویژه آغاز عملیات احداث بزرگ راه اهر ـ تبریز و مسائلی که در حوزه صنعت و معدن اتفاق افتاد. دانشگاه آزاد اسلامی اهر بیش ترین تحرک و توسعه را در این مدت داشته است و ساخت وساز های انجام گرفته در آموزش و پرورش نیز مسائلی است که نقش او نباید مورد غفلت قرار گیرد.ولی الله دینی خود را از طریق خدمت در شرکت گاز به مردم شناساند و آرای او در انتخابات چهارسال قبل را نیز باید مدیون مدیریت او در شرکت گاز منطقه دانست، چرا که او جوان بود و پایگاه مردمی و شناخته شده ی آنچنانی نداشت و اگر کار او در این مسیر با گاز شروع شد، پایان آن را نباید بی ارتباط با گاز دانست. چرا که از میان مجموع عوامل انسانی که شکست او را دامن زدند، نقش طبیعت هم کارساز شد. هجوم توده های سرد در زمستان 86 برای دینی بسیار گران تمام شد و رقبای او بیش ترین بهره را از این مخاطره ی طبیعی بردند. بحران 15 روزه ی سرما و قطعی گاز مقصران بسیاری داشت، از جمله مسئولان محلی در عدم انعکاس مشکلات مردم و مسئولان استانی که پس از دو هفته به منطقه آمدند. برخی دینی را مقصر دانستند و گفتند او در انتقال گاز به اهر درایت و آینده نگری لازم را نداشت و لوله ی کم قطر به منطقه کشیده شد و حال با افت فشار گاز لوله ی حاضر توان انتقال گاز مورد نیاز منطقه را ندارد. علی رغم این که لوله ی دوم در حال کار بود و در آن ایام هم در میانه ی راه وصل شد ولی سرما و گاز کار خود را کرده بود. هرچند خود دینی می گفت لوله ی مورد نظر قبل از مدیریت من در اهر اجرا شده است و نیز البته قطعی گاز دلیل مشخصی داشت که ربطی به لوله و قطر آن نداشت و قطعی گاز ترکمنستان و تغییر مسیر انتقال گاز به اهر از تبریز به جای دوزدوزان و قرار گرفتن اهر در انتهای خط عامل اصلی بود و مشگین شهر نیز به همین بلا دچار بود.

سیاه یا سفید دیدن عملکرد کار پسندیده ای نیست و این مهم را باید در مورد همه رعایت کرد. دینی هم مثل همه ی نمایندگان ادوار پیشین ضعف هایی داشت و این دلیل نمی شود که نکات قوت و کارهای خوب نادیده گرفته شود. به هر حال او با رأی مردم به مجلس رفته بود. سیاه نمایی در مورد او در واقع توهین به همه ی کسانی است که او را انتخاب کرده بودند. آن چه رقبای او باید توجه می داشتند، این که سیاه معرفی کردن او به طور صددرصد کار پسندیده ای نبود و انصاف حکم می کند که در کنار نقاط ضعف به توفیق های او نیز اشاره شود. اگرچه نقد یک علم و فن است و به معنای آن چه در نظر عموم جای گرفته و صرفاً به معنای تخریب و زیرسؤال بردن است، نیست. نقد، بررسی محاسن و معایب و نکات قوت و ضعف است و بهتر است این فن را رعایت کنیم که هنر رقابت نیز همین است.

گویا، سه سال تمام به انعکاس اخبار و نطق های نماینده اهر و هریس پرداخت و این را وظیفه ی رسانه ای خویش می دانست و سه سال تمام کاستی های موجود در منطقه را نوشت که به نوعی پای نماینده در میان بود. اخبار و نطق های نماینده ی اهر و هریس بیش از هر رسانه ای در « گویا » منعکس شد و نقد علمی از عملکرد او نیز بیش از هرجایی در « گویا » اتفاق افتاد و خوانندگان محترم می توانند با مراجعه به 72 شماره ی منتشر شده ی گویا به این نکته برسند. با وجود این کم ترین تعارض و برخورد را با نماینده داشتیم. ایشان بارها از مطالب گویا گله داشتند و ما نیز از او. حتی با چاپ مقاله ای به دنبال برکناری یکی از مدیران منطقه، اختلاف و تعارض ما بالا گرفت.برخی ما را بلندگوی او عنوان می داشتند و تابلوی تبلیغاتی او و با وجود این ادعا می کردند که دینی کم حرف است. نماینده اهر و هریس در کنار نمایندگانی چون رحمانی و شایق ( از نمایندگان تبریز ) خبردارترین نمایندگان استان بودند و این را آرشیو خبرگزاری ها به ویژه « ایرنا »، « فارس »، « ایسکانیوز» و « ایسنا » به راحتی روشن می دارد. ما وظیفه داشتیم بلندگوی او باشیم که او بلندگوی مردم بود. فریاد کردن جاده اهر ـ تبریز از زبان او بهتر بود و ارتقای سطح و بیکاری و مهاجرت نیز و ضرورت های بسیاری چون موزه عشایر و صدای ارسباران و قابلیت های گردشگری و اداره میراث فرهنگی و سیلو و سردخانه و...

توجه کنیم که اهر بیش از هر زمان دیگر تحرک یافته است و این را اگرچه نمی توان در کارنامه ی او به تنهایی نوشت، اما او بی ارتباط با این همه نیست.او را باید با نمایندگان پیشین سنجید و با نمایندگان شهرستان های هم شأن. و نیز از ضعف های او نیز نمی توان چشم پوشید و از عدم تحقق مسائلی که می توانست مثمر ثمر باشد، نگفت. مهم ترین این ها « شهرک صنعتی » اهر است که هرچند وضع موجود آن نیز در زمان او شکل گرفت، اما او موفق به آوردن سرمایه گذاران اساسی به منطقه نشد وطرح هایی چون پایاب سد ستارخان با حضور و دخالت مستقیم هیأت دولت در سفر استانی سرعت گرفت و محقق شد. او نتوانست نمایندگانی را با خود همراه کند و دولت را به تغییر ملاک های تعیین فرمانداری ویژه متقاعد سازد و یا بر خلاءهای قانونی بر سر راه ایجاد اداره میراث فرهنگی و گردشگری در اهر فائق آید و این مهم در اهر اتفاق افتد. طرح های گردشگری چون منطقه نمونه گردشگری ستارخان و حتی هتل سه ستاره به شدت مورد غفلت قرار گرفت.

در دوره ی او می توان نمره ای برای قبولی به مدیریت منطقه داد، اما نه نمره ای که منطقه را از این حیث ممتاز نشان دهد و مدارج و مراحل بالاتر را به سهولت تحصیل کند و در کل اهر آن شتاب لازم را به خود نگرفت، هرچند نسبت به گذشته شتاب مناسب داشت و پایان سخن این که او « نماینده » ی مردم بود، مثل همه ی نمایندگان و عملکرد دینی را از طرفی نباید جدا از عملکرد کل مجلس هفتم و نمایندگان دیگر ارزیابی کرد او ضعف های بسیاری داشت، همان طور که تلاش های بسیاری و قدری هم به ضعف های خودمان فکر کنیم و اگر تصور می کنیم که نمایندگان ضعیفی داریم، یقین بدانیم که خودمان نیز ضعیف هستیم.

یک عضو شورای دوم در جلسه ای گفت: « ما چون کودکانیم که قطار را آن گاه که در ایستگاه توقف دارد، ناز می کنیم، با او بازی می کنیم، تمیز می کنیم و مهربانی می کنیم. اما چون به راه افتاد، پشت سرش قیل و قال می کنیم و حتی سنگ می اندازیم.» و حال این نباید مصداق ما نباشد.

در حیات اجتماعی و رقابت های گروهی باید اصول لازم را فرا بگیریم. تحمل و مدارا و همزیستی مسالت آمیز از ضروریات رقابت است. یاد بگیریم از مولا علی که در مقام خلیفه ی مسلمین در ارتباط با خوارج گفت: آن ها مخالف و دشمن ما هستند و تا اسلحه برنداشته و به جنگ ما برنخاسته اند، آزاد هستند. هم او که آب را به روی سپاه معاویه نبست که آن ها البته چنین نکرده بودند. یاد بگیریم از مالک اشتر که چون بر سر او زباله ریختند، رفت در مسجد و نادان را دعا کرد. یاد بگیریم که اجازه دهیم دیگران هم حرف بزنند، در مورد ما هم قضاوت کنند و نقد کنند. آگاه باشیم که متأسفانه در جامعه ی ما دست ها زود تر از زبان ها به حرکت در می آیند. باید هنر گفتگو را فرا بگیریم، باید هنر تحمل مخالف را فرا بگیریم و باید یاد بگیریم که با مخالف خود سر یک سفره غذا بخوریم.

و اکنون نماینده ای دیگر به مجلس راه یافته است و گویا به انعکاس اخبار و نظرات او هم اقدام خواهد کرد، و این بار معلوم است که طرفداران و رقبای او ما را متهم به تبلیغ او و طرفداری از او خواهند کرد، کاری که طرفداران نماینده ی جدید و برخی از کاندیداهای دیگر می کردند. 

 

   
  

نظرات کاربران: 14 نظر (فعال: 13 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 1)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
دانشگاهی
| 1389/2/21 - 09:11 |     0     0     |

باسلام به عنوان یک شهروند در حد علمی متوسط مطالب در ارتباط با شمارا را به دقت مطالعه کردم و فکر میکنم قضایا مثل روز برای همه روشن شده است و ای کاش هفته نامه گویا با این دقتی که در نوشتن جزئیات عملکرد انتخاباتی مطالبی را بیان کرده و مورد قبول شهروندان اهری قرار گرفته نسبت به پیشنهادی که در ذیل عرض میکنم با اقتدار و با مدیریت مستقل خود بپردازد ممنون میشوم :
الف: شیوه های تبلیغات کاندیداهای دوره هفتم و هشتم را ضمن پرداختن به جزئیات روشها به صورت تیتروار باروم بندی نماید به عنوان مثال..
- آقای دینی دوره هفتم عملکرد درخشان درشرکت گاز و رسیدگی به محرومان و قشر آسیب پذیر و همچنین صداقت و تعهد و جوانی و پاکی و به اصطلاح رنگ رخسار نشان از سر درون
- آقای دینی دوره هشتم -شیوه تبلیغات -بدون توجه به تخریبهای رقیبان عملکرد چهارساله خودرا در صحن علنی مجلس به صورت چند سی دی و پیگیریهای کتبی خود را به صورت نمایشگاهی در معرض عموم گذاشت ، و حالا چون سایت مربوط به حضرتعالی است در مورد شما نوشتم لذا اگر هفته نامه گویا یا هر سایت دیگری با رسالت رسانه ای که دارند به شیوه های تبلیغات کاندیداها در گذشته بپردازند بزرگترین کمکی به انتخابا ت آینده این مرزو بوم خواهند کرد



سالار
| 1389/2/21 - 21:36 |     0     0     |
سلام
بااینکه مطلب مربوط به دو سال قبل است با خواندن این مطالب ومقایسه با ....... سلامت کاری و بی حاشیه بودن آقای دینی بیشتر مشهود می شود امیدواریم نشریه گویا تحلیل ها واطلاع رسانی خود را بیشتر نماید تا مردم افراد ومسئولینی را که باعث...... ارسباران شده اند ومیشوند وخواهند شد قدری بشناسند.

ناشناس
| 1389/2/22 - 20:55 |     0     0     |
امیدواریم آقای ... که چهره فرهنگی هم به خود گرفته شعارهای انتخاباتی اش یادش نرود زمان به زودی سپری میشود از این نوع  گفتار ونوشتارچه خوب وچه بد برای ایشان نیز خواهد بود ظاهرا نشریه گویا را تهدید نموده اند که چرا سخنان ایشان را  درج نمی نمایند

ناشناس
| 1389/2/22 - 23:42 |     0     0     |
اگر از انصاف خارج نشویم ما مردم اهر کمال بی طرفی گویا رالمس کرده ایم ولی برخی با در اختیار گرفتن اعتماد اکثریت قصد جسارت به زبان ارسباران را دارند چه بسا در هرچاپ عکس وعملکرد درصفحات اول چاپ می شود که جای سئوال دارد وتبلیغاتی نمودن هر عملکرد خود تعریفی دیگر خواهد داشت که مثال عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید .

ناشناس
| 1389/2/23 - 20:43 |     0     0     |

آیا کسانی که تادیروز از شما انتقاد میکردند اکنون به این مرزوبوم چکار کرده اند وآیا کسی که در تبلیغات انتخاباتی می گفت من هرروز شاهد گرسنه خوابیدن همسایه ام هستم که نان را بطور نسیه می خرد وبا به گریه انداختن کسان حاضر درجلسه منزل ... در کوچه بزازی احساسات مردم را به بازی می گرفت اکنون برای آن همسایه اش چکار کرده وبا سیاست بازی وتامین عده ای قصد جذب افکاری عمومی را دارد وآنقدر از قهر مردم اهرمی ترسد که قصد الحاق هوراند به حوزه اهر را دارد غافل از آنکه  ....... از آن طرف است ونمی تواند در مقابل آن کاری انجام دهد وخدا به فریاد مابرسد با این افکار منجمد



یک فرهنگی
| 1389/2/23 - 21:50 |     0     0     |

درخبرها به نقل از ایرنا نوشته بود : عملیات اجرایی قطعه اول بزرگراه تبریز - اسپیران - خاروانا با حضور استاندار آذربایجان شرقی و تعدادی از نمایندگان این استان آغاز شد و مدیرکل راه و ترابری آذربایجان شرقی روز پنجشنبه در جریان مراسم کلنگ زنی این پروژه گفت: قطعه اول این بزرگراه از تبریز به اسپیران به طول ‪ ۲۲‬کیلومتر درمدت زمان ‪ ۲۴‬ماه و با ‪ ۹۴‬میلیارد و ‪۲۹۵‬ میلیون ریال اعتبار ساخته خواهد شد که جای خوشحالی ومسرت دارد حال سئوال از آقای .... این است زمانی که مسئولیت نداشتید هر کسی در منطقه در اثر تصادف در جاده اهر- تبریز به رحمت ایزدی میرفت با بردن تابلو و ایستادن در دم در وغم نامه سرودن جو را علیه مسئولین و نماینده وقت متشنج می کردید وناله سر میدادید که ای دادو بی داد منطقه صاحب  ندارد و فلان نماینده بی تجربه و.... است درحالی که زمین و زمان می دانند که با پیگیری همین شخص که شما قبولش نداشتید قطعه اول از سمت اهر شروع شد شما چقدر با مسئولین استان وکشور در احداث بزرگراه اهر -تبریز همراهی داشتیدودارید وچه میران ازطریق اخذ بودجه ازمنابع ملی در این راستا تلاش کرده  وبه همین مدیر کل که اتفاقا از منطقه اهر میباشد مساعدت نموده اید زمانی که شما حزب وسیاست نمی دانستید ودر انتخابات متعدد پشت سر افراد از هر جناح وگروهی صرفا برای گرفتن یک پست ناچیز تلاش می نمودید افراد شناسنامه داری از جناح مخالف بودند ودراین دوره هم با تابلوی خود به مجلس رفتند والان از ظرفیت های نظارتی  مجلس برای منطقه خودشان با وجود اختلاف نظر با دولت استفاده میکنند شما به جای همراهی با دولت ودفاع از مردم ...منطقه اقلا در این بخش ها صرف نظر از اینکه چه گرایش سیاسی پیدا کرده اید، در دفاع از ...تهران معلم اخلاق میشوید و آقای ...را نصیحت می کنید ،لطفا ازاین انتقاد عصبانی نشوید و با وجدان خود صادق باشید آیااگر ازانجام وظایف خود نا توان هستید چرا فرا فکنی می کنید فکر نمی کنید لباسی که در این مسئولیت به تن کرده ای اندکی بر وجود نازنینتان ... تشریف دارد.



ناشناس
| 1389/2/29 - 14:31 |     0     0     |
آقای دینی یک دوره چهار ساله هم تمام میشود و جوجه را آخر پاییز می شمارند آنهایی که در تهمت زدن به شما از هیچ چیز دریغ نکردند مثل زغال روسیاه خواهند بود آنها دیگر متوجه خواهند بود که مدیریت به سن بالا بودن نیست به پشتکاری و عشق علاقه است و قدرت ثروت هم قاتل عشق و علاقه است .......آنها دیگر متوجه خواهند شدکه شهر به ویرانه ای تبدیل شده است که دیگر.......آنها دیگر متوجه خواهند بود که شخم زدن زمین با احداث شهرک صنعتی تفاوت زیادی دارد .......آنها دیگر متوجه خواهند بود که پخش کارت ایرانسل به خاطر پول و قدرت بود.......آنها دیگر متوجه خواهند بود که دفتر کار محل شب نشینیها نیست.......ولی بازسازی دوباره این خرابیها کار دلسوزان ارسباران را چندین برابر کرد

ناشناس
| 1389/2/31 - 21:35 |     0     0     |

سلام
من کتابچه عملکرد شما در مورد شهرستان های اهر و هریس را در موقع انتخاب یک مروری کردم خیلی کار جالبی بودکه برای اولین بار در اهر اتفاق افتاده بود.خیلی دلم می خواهد دوباره آن را ببینم اگر امکان داشته باشد خلاصه از کتابچه های عملکرد خود را نیز روی سایت قرارد دهید.



ناشناس
| 1389/3/9 - 22:39 |     0     0     |
هر کجاجنابعالی باشید آنجا گلستان می شود.

ناشناس
| 1389/3/11 - 15:23 |     0     0     |

معمولاً نصف خالی لیوان را دیدن و منفی بافی کار کسانی است که بدون زحمت می خواهند خدمات انجام شده در یک جامعه ای به نام آنها باشد و به عبارت دیگر در رویا زندگی می کنند ، و اگر به هر وسیله ای به آن پست یا مقام هم برسند سردرگم هستند ، شاید قصد خدمت داشته باشند ولی ظرفیت و تجربه چنین کارهایی را ندارند ، مثلاً قبل ازانتخابات راه تخریب و فریب اذهان عمومی را در پیش می گیرند و شاید موفق هم می شوند ، اما بعد از انتخابات چی کار کنند، با این کارها که نمیشود خدمت رسانی کرد.شاید واقعیت را بدانند که راهی که در پیش گرفتند اشتباه است اما بروز نمی دهند و به اصطلاح ابا جهل هستند



دهاتی
| 1389/3/27 - 09:50 |     0     0     |
اقا خجالت بکشید کی بود که اخبار 20 30 به عنوان ساکت ترین نماینده معرفی کرد من که میشناسمت چه ادم ....

ناشناس
| 1389/8/17 - 15:55 |     0     0     |
امیدوارم موفق باشید

ناشناس
| 1395/3/28 - 03:30 |     0     0     |
کسی که کم حرفترین نماینده است یعنی حرف بلد نیست پس نمی تواند درد مردمش را برساند


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار